Dit jaar vonden de Joomladagen plaats op de High Tech Campus in Eindhoven op 13 en 14 april. Voor de 12e keer was Yweb hierbij aanwezig.

Op de Joomladagen treffen Joomla professionals uit het hele land elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen, behalve lezingen waren er dit jaar ook workshops georganiseerd. 

De JoomlaDagen zijn inspirerend, interessant en informatief, en vooral gezellig! 

Voor meer informatie, het programma en impressies zie www.joomladagen.nl

Joostock is een Joomla-unconference, de eerste in Nederland! Een nu al legendarisch evenement voor de sociale, creatieve, gezellige, muzikale, slimme, hulpvaardige Joomler die graag kennis deelt en die het leuk vindt om met andere Joomlers te praten, werken, delen, eten, drinken en discussiëren.

Een unconference is het omgekeerde van een conferentie. Bij een conferentie ligt alles vast, bij een unconference bepalen de deelnemers aan het begin van de dag samen wat er gaat gebeuren. De voornaamste nadruk ligt op het samenzijn en kennisdelen, en verder is alles flexibel in te vullen.

Het Joomla! Certification Program is opgezet om een standaard neer zetten waarbij het kennisniveau van Joomla! kan worden gemeten. Joomla! professionals met het certificaat hebben aantoonbare en grondige kennis van Joomla!. Potentiële klanten kunnen zo eenvoudiger de echte Joomla! experts vinden. Kijk voor meer informatie over het Joomla! Certification Program op https://certification.joomla.org.

Op 29 mei j.l. is de JUG010 Werkgroep voor de laatste keer bij elkaar geweest. Gedurende de afronding van de avond is aan alle deelnemers het YOOtheme Pro certificaat verstrekt. Vanaf nu mogen uitsluitend de deelnemers die het certificaat hebben ontvangen op hun website het YOOtheme & YOOtheme Pro Webdesigner certificaat-logo voeren.

Iedereen was zeer tevreden hoe we als werkgroep met elkaar de afgelopen weken YOOtheme Pro als onderwerp hebben besproken en het bedankje naar elkaar toe was dan ook welgemeend.

Yweb Design
Veldbloemstraat 14
2153 BZ Nieuw Vennep

T 0252 - 420537
M 06 4300 4907
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

certified joomla administrator

Copyright ©   Yweb Design  |  Sitemap  |  Privacybeleid